top of page
Green-peel-2.jpg

GREEN PEEL

Green Peel® fra Dr. Schrammek er kåret til nummer én i verden på naturlig hudfornyelse. Behandlingen kommer i tre styrker og gir synlig forbedring på alle hudtyper og aldersgrupper. Peelingen inneholder ingen kjemiske stoffer som kan irritere huden og kan derfor brukes på sensitiv hud. Green Peel® bekjemper tidlig aldring og tap av spenst i huden, virker effektivt på uren hud, akne, store porer, arr og ujevn hudtone, og gir huden en forfriskende ny glød.

green peel fresh-up

Den mildeste av de tre urtepeelingene som populært blir kalt «Party Peel». Årsaken er at huden får en så flott glød etter behandlingen at du kan gå rett på fest.

 

Den setter i gang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud. Kan tas i en ekspress-utgave på 30 min.

green peel energy

Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær anti-rynkebehandling som kan tas fire ganger årlig, med eventuelle

Fresh-Up/Ekspress-behandlinger mellom.

 

Behandlingen gir en umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen. Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at det går over til neste dag.

green peel classic

Dette er den opprinnelige Green Peel®-behandlingen og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker og store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter tre-fire dager vil du som regel flasse.

 

Etter fem-seks dager kommer du tilbake for en oppbyggende behandling (mange bestiller time onsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag). Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte hjemmeprodukter. Resultatet er total hudfornyelse. 

Etter behandling:

Etter en Green Peel behandling er huden i en restitusjonsfase. Huden er da ekstra sensitiv og det er viktig at riktige produkter påføres huden. For å få økt effekt og unngå uønskede reaksjoner har Dr. med. Christine Shrammek spesielt tilpassede hjemmeprodukter med kraftig beroligende, balanserende og næringsrike ingredienser.

bottom of page