top of page

F-SCAN BEHANDLING

Hva er F-Scan

F-Scan 3 er en enhet som bruker resonansfrekvenser for å undersøke tilstanden til menneskekroppen.

Den er designet for å oppdage hyppigheten av infeksjoner, virus, sopp, parasitter/patogener og andre årsaker til sykdom, og deretter 'zappe' målet med en nøyaktig frekvens for å prøve å ødelegge det.

Denne "zapping" -teknikken ligner på løsningene som ble presentert av Royal Rife  ( "Rife" -maskiner ) og  Hulda Clark  ( Zapper), slik at brukeren kan målrette og behandle celler uten å skade omkringliggende vev. Faktisk har produsenten spesifikt programmert F-Scan med et internt bibliotek med Hulda Clark og Royal Rife-frekvenser. Disse innebygde frekvenstabellene gjør det enkelt og raskt å skanne ved hjelp av et bredt spekter av brukervalgbare frekvenser for å oppdage bio-resonansfrekvensmatcher.

Hvordan fungerer F-Scan?
Som nevnt ovenfor bruker F-Scan en resonansfrekvens. En sinusbølge opprettes digitalt, og produserer en frekvens nøyaktig til 0,01 Hz. Denne bølgen lider ikke av forstyrrende overtoner eller forstyrrelser, siden F-scan bruker en "TNOC-prosedyre" for frekvenssyntese i motsetning til "Faselåst sløyfe" som brukes i andre enheter. Ifølge produsenten er dette den eneste måten å sikre et stabilt signal med hensyn til frekvensen, formen og amplituden til bølgene som brukes.

Som med BioEnergetiX WellNES System  (BWS) og  QXCI, F-Scan bruker en standard stasjonær eller bærbar PC for å motta og behandle data gjennom et Windows-grensesnitt. (BWS fungerer også med smarttelefoner.) F-Scan kan bruke frekvensen direkte på kroppen, eller kan brukes til å kjøre en Rife / Bare, og dermed gi den en fordel i forhold til mange resonansfrekvensbaserte enheter. F-Scan er i stand til å reprodusere effektene av Rife-maskinen, som fungerer i frekvensområdet 1-10.000 Hz, men den kan også produsere frekvenser opp til 2.999.999,99 Hz. For frekvenser i Hulda Clark-området (60.000 - 80.000 Hz) og over, brukes F-Scan vanligvis som en kontaktputeenhet.

F-Scan fungerer gjennom et styreplatesystem. Klienten har to kontakter festet til langfingeren på høyre hånd. I venstre hånd holder pasienten en sylinder. F-Scan tar først en avlesning, registrerer ledningsevnen og det personlige standardresonansnivået. Alle målinger sammenlignes med dette og videreformidles til PC-en der individets informasjon kan logges.

F-Scan-funksjonene lar deg skanne automatisk gjennom et bredt spekter av frekvenser. F-Scan gjenkjenner og registrerer resonansfrekvenser, som deretter lagres på PCen. Lagrede frekvenser korrelerer med sykdomsområder på kroppen, og brukes til å målrette og eliminere sykdommen. For å bestemme frekvensbåndet som skal testes, kan en personlig testmetode, for eksempel elektroakupunktur ifølge Voll,  VEGATEST, etc. kan brukes.

F-Scan gjenkjenner og lagrer opptil 80 frekvenser for å zappe dem på et senere tidspunkt, noe som viser sin overlegne evne sammenlignet med maskiner som Rife. Imidlertid blir F-scan overskygget av  BodyScan  og QXCI, som er i stand til å registrere pasienters reaksjoner på henholdsvis over 6000 og 8000 forskjellige forbindelser, i løpet av minutter ved å grensesnittet med kroppen.

Etter testing

  • Om der finnes virus eller infeksjoner, parasitter eller lignende setter vi opp behandlings forløp som går over 2-4 behandlinger med enten F-Scan eller Plasma generator denne behandlingen vil da eliminere de ovennevnte utfordringerne  
  • De fleste mennesker som opplever og ha eks. parasitter i kroppen, har ofte hovenhet i kroppen, og opplever lite energi, og skjønner ikke helt hva utfordringen er. Etter behandling vil energi nivået høynes og hovenhet gå ned, samtidig som mage tarm igjen ville normaliseres. 
bottom of page